MyTech - Tjänster

Allt inom IT - allt från hårdvara till mjukvara

  1. Vi hjälper er att installera och sätta upp Office 365 så att det passar ert företag. Flytta mail/dokument till Office 365 för säker och enkel åtkomst. Kontoret vart du än är.
  2. Ny server till företaget?
  3. Första gången med en server till företaget? Är ni max 25 användare? Då är Windows Server 2016 Essentials den perfekta lösningen för er. Färdiga funktioner för bl.a. molnet och Office 365 och full klientbackup. Allt utan användar-licenser.
  4. Ett intranät till företaget? En gemensam företagskalender, dokument-portaler för säker/enkel hantering med versions-hantering och låsning av dokument (in/ut-checkning). Med SharePoint Online (eller lokalt installerat) kan ni skapa precis det ni behöver, inga extra/dyra funktioner som ni aldrig använder.
  5. Behöver ni byta server, datorer eller krävs det mer lagringsutrymme? Vi hjälper vi er att välja rätt. Konsolidera befintlig hårdvara med hjälp av virtualisering, skapa fler/mer resurser med samma hårdvara.

Frågor om Hårdvara eller Mjukvara, spelar ingen för oss, vi hjälper er oavsett. Behöver ni en ny server eller är det första gången ni skaffar en? Behöver ni en backup-plan? Hör av er så hjälper vi er att välja rätt, både ekonomiskt och funktionellt.